Eladó Téglalakás, Budapest, XIV. kerület

#185500023

Eladó Téglalakás

140 millió Ft

Budapest, XIV. kerület Alsórákos
Alapterület:
400 m2
Szobák száma:
11 + 1
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
200 m2
Felújításra szoruló
Gázkazán
Vegyes
4
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Társasházzá is alakítható 4 szintes családi ház

Befektetésnek, vagy társasházzá alakítva, eladásra kínálunk a XIV. kerületben frekventált helyen, de mégis csendes utcában, kertvárosi részen egy 400 nm.-es családi házat. Minden szinten egy vagy több lakás. Az ingatlan hatalmas előnye, hogy két bejárata van, valamint könnyedén különálló lakásokká alakítható helyiségekkel rendelkezik, emiatt bérbeadásra és esetlegesen több generáció zavartalan együttélésére is ideális választás.

Az épületbe lépve egy klasszikus lépcsőházban találjuk magunkat. Innen nyílik jobbra a földszinti lakás konyhával, fürdőszobával, két hatalmas déli fekvésű nappalival ami egybe is nyitható. Ezen kívül egy kisebb szoba és a konyhából a hátsó udvarra nyíló fedett terasz van.

Az első emeleten szintén egy újabb lakásba lépünk, ahol külön WC, konyha, fürdőszoba és három szoba lett kialakítva. Minden szobához egy kis méretű francia erkély tartozik. A szobák szintén déli  fekvésűek. A konyha és a fürdő került az árnyékosabb oldalra.

A tetőtérben egy egybenyíló nagy tér még nem lett leválasztva, így a következő tulajdonos szabadon engedhet utat a fantáziájának. Két fürdőszoba és egy nagy erkély tartozik még a tetőtérbe.

A lépcsőházban lefelé haladva jutunk az alagsorba, ahol több helyiségből álló kereskedelmi vagy szolgáltató egység alakítható ki. Itt kapott helyet a kazán a kazánházban. A konyha és az illemhelyiségek mind a személyzet, mind az ügyfelek szükségleteire lettek kialakítva az előírásoknak megfelelően. Raktárhelyiség és tárgyaló is bővíti a helyiséglistát. Az ügyfél tér tágas, több ember kényelmes várakozására is alkalmas. Az üzlet kijárata teljesen független a ház bejáratától, így zavartalanul működhet.

Szinte az egész ház járólappal lett burkolva a könnyebb tisztíthatóság miatt. Nyáron a több helyen felszerelt klíma segít az optimális hőmérséklet beállításában. A villanyhálózat többszörösére lett bővítve.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Panellakás
Téglalakás
Sorház
Családi ház
Üzlethelyiség